KALANDVÁGYBÓL...

ESKÜVŐ


Dóri és Jérémy

Dóri Párizsból szervezte magyarországi esküvőjüket, ami a távolság miatt már eleve nehezített pálya. A szolgáltatók sem voltak a helyzet magaslatán, de végül a sok nehézség ellenére sikerült megvalósítani a minden részletében aprólékosan kidolgozott álomesküvőt. 

Organik Cineworks - VIDEÓ!

Marosi Laci már 13 éves kora óta videózik. Amikor már hivatásszerűen űzte a mesterséget, reklámfilmeket készített, majd néhány éve nyergelt át az esküvői szakmára. Filmjei nagyon sajátos, éteri atmoszférát közvetítenek, nagyon jól megmutatja egy pár egybekelésének meghitt hangulatát.

Nana és Dani

A pár 2021-ben mondta ki a boldogító "igen"-t egy balatonparti településen, ahol szerelmük is kezdődött. A szervezést maguk intézték, és a szolgáltatók is az ismeretségi körből kerültek ki, ezzel is személyesebbé téve az eseményt. Szeretem a páros interjúkat, mert így mindkét oldal szemszögéből rálátunk az esküvőre. Megtudjuk az adásból, hogy melyiküknek mi volt a legmeghatóbb pillanata egybekelésüknek és a végén jótanácsokat is kapnak a szervezés előtt álló párok.

RAMI Wedding Dress - VIDEÓ!

Egy menyasszonynak a ruha a legfontosabb pontja az esküvőnek, többnyire már hónapokkal az esemény előtt kiválasztják azt, amiben majd bevonulnak az eseményre. Rami olyan lelkesedéssel mesélt hivatásáról, hogy öröm volt hallgatni. Szinte látom, ahogy mosolyogva, dudorászva születnek a tervek a keze alatt és alkotja meg a szebbnél-szebb ruhakölteményeket.


Enci és Sándor

Az ember a 2. házasságát többnyire jobban megfontolja, ha az 1. válással végződött. Beszélgetéseik során, amikor a házasság került szóba, látszólag mindketten egyetértettek abban, hogy az ő hosszú évek óta tartó kapcsolatukban az egy felesleges procedúra lenne. Ám amikor legutóbb szóba került a téma, kiderült, hogy Enci talán mégsem így gondolja. A nők könnyebben beszélnek érzelmekről, így külön izgalmas, hogy a férj szemszögéből ismerhetünk meg egy esküvői történetet. Gyere velünk Toszkánába és legyünk részesei Alexék esküvőjének!

Mit csinál a szertartásvezető?

Mi a különbség a szertartásvezető és az anyakönyvvezető között? Miért lett Ildikó szertartásvezető? Miért érdekes, hogy az első esketése éppen Veszprémben, a királynék városában volt? Hogyan és mennyi idő alatt készül fel egy ceremóniára? Ha csak egy kérdésre is érdekel a válasz, gyere és hallgasd az adást!

Detti és Auguste VIDEÓ!

A podcast első esküvői története nem szokványos, hiszen a pár különböző nemzetiségű és a helyszín is különleges. Dettit a Kalandvágyból külföldre podcast kapcsán ismertem meg, ott mesélte el egy adásban, hogy hogyan költözött Dél-Franciaországba (adás linkje lent). A következő fél órában utazzunk együtt Provence-ba, hogy kicsit mi is részesei lehessünk Dettiék nagy napjának! A beszélgetésből kiderül, hogy hogy ismerkedtek meg Auguste-tel, hogyan zajlott a lánykérés, és hogy miért nem volt még meg 6 nappal a házasságkötés előtt a menyasszonyi ruha.

Esküvő Toszkánában

Amikor az esküvőnket tervezzük, többnyire valamilyen romantikus helyszínről álmodozunk. Toszkána megfelelő hátterül szolgál életünk nagy eseményén. Az első adásban az Esküvő Toszkánában lányokkal, azaz Kamarás Gabriellával és Pusztai Gabriellával beszélgettem. Az adásból kiderül, hogy milyen egy igazi, varázslatos esküvő Itália legfelkapottabb régiójában. Tarts velem!

Minden jog fenntartva 2022-2023
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!