KALANDVÁGYBÓL...

Egyesült Királyság


4,5 gyerekkel Írországban - Péter

Mai adásunkban Péter történetét ismerhetitek meg, aki hatgyermekes apaként döntött úgy, hogy családjával egy évre Írországba költözik. Péter számára kiemelten fontos volt, hogy gyermekei egy angol nyelvterületen éljenek, így biztosítva számukra a stabil nyelvtudás előnyeit, amelyek az élet számos területén később kamatozhatnak. 2017-ben vágott neki a család ennek a nagy kalandnak, tele izgalommal és a közös tanulás és fejlődés lehetőségével. Az epizódban Péter megosztja velünk az Írországban töltött idő alatt szerzett tapasztalatait, beleértve a kulturális különbségekkel való szembenézést, a gyerekek iskolai élményeit, és hogy milyen kihívásokkal kellett megbirkózniuk egy idegen országban.

Skócia, a lehetőségek országa - Eszter története

Eszter Angliában élt, amikor egy barátjuk mesélt egy skóciai állásról, ami nagyon jó, leszámítva azt az apróságot, hogy az országnak borzasztó az időjárása, és ezért nem pályázza meg. Egy átmulatott éjszaka után aztán Eszter is megkereste az ajánlatot, amit brahiból meg is pályázott..

Pénzfeldobással Angliába - Szilvi története

Szilvi családjával 5,5 éve él Angliába, mert ez volt az az ország, ami az általuk felállított kritériumoknak leginkább megfelelt: angol nyelvterület, nincs messze, jó az internet lefedettség. Hogy azon belül északra vagy délre menjenek, egy pénzérme feldobásával döntötték el. 

Minden jog fenntartva 2022-2023
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!