KALANDVÁGYBÓL...

ÉSZAK-AMERIKA


Színész karrier az USA-ban - Dóra története

Ha valaki régóta vágyik egy országba, oda előbb-utóbb megérkezik. Így volt ez Dórival is, aki 3 éve végre úgy szállt le az angyalok városában, hogy tudta, ez lesz az új hazája. Dóri színészi karrierjét építi, közben vőlegényével egy amerikai családnál dolgozik, így tudott mesélni a helyi emberek hétköznapjairól, szokásairól.


A zöldkártya lottó nyertese - Roland története

Roland az egyik legjobb hazai étterem séfje volt, amikor brahiból megjátszotta a zöldkártya lottót és ő lepődött meg legjobban, amikor értesítették, hogy a nyertesek között van. Ez még távolról sem jelenti azt, hogy csomagolhat és mehet, mert előtte az amerikai konzult kell meggyőznie arról, hogy érdemes őt befogadni. Milyen volt az interjú, milyen célokkal ment ki Roland és hol tart azok megvalósításában? - kiderül az adásból.

Amerikából jöttem - Bea története

Fura étkezési szokások, szabad fegyvertartás, kiváló minőségű, ám nagyon drága, tehát kevesek által elérhető egészségügyi szolgáltatások, ezekről is beszélgetünk Beával, aki 9 éve él New York állam fővárosában, Albany-ben. Két év alatt sikerült megszoknia az idegen kultúrát, de ma már nagyon szeret ott élni. 

Élet Mexikó előtt - Bence története 1. rész 

Bence történetét két részben ismerhetitek meg. Ennek az az oka, hogy két órán keresztül beszélgettünk, pontosabban Bence beszélt, én pedig tátott szájjal hallgattam és ezt a hosszú interjút sajnáltam volna megkurtítani azért, hogy igazodjak az általam megszabott fél órás műsoridőhöz. Bence Mexikóban él, az első részben a kiköltözés előtti életéről mesél, ami - ahogy ő fogalmaz - szinte végig a "szürke zónában" telt. Szó lesz benne stiklikről, illegális szivarcsempészésről, és afro lányokról. 

Élet Mexikóban - Bence története 2. rész 

A 2. rész onnan indul, ahol az első véget ért: Bence lezárja a magyarországi ügyeit, elköszön a rokonoktól, barátoktól és elindul Mexikó felé. Ebben a részben az új életéről mesél. Szó lesz benne drog kartellről, leszámolás miatt meghiúsult házibuliról, családról és sok más érdekességről. 

Minden jog fenntartva 2022-2023
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!