KALANDVÁGYBÓL...

AUSZTRÁLIA, ÚJ-ZÉLAND


Drágám, egy Lipton? - Inkább Picton! - Tomi és Angi története

Noha Angéla tudta, hogy első külföldi költözésnél érdemes kontinensen belül maradni, hogy kevésbé üssön a kultursokk, mégis vállalta a kalandot, amikor Tamás pedzegetni kezdte, hogy Új-Zélandra kellene költözni. Azt remélik, hogy ott könnyebben fogják tudni elkezdeni vállalkozásukat, ami itthon reménytelennek tűnt. Ha érdekel, hogy miért költöztek 18 000 km-rel odébb, tarts velem!

A Föld legelszigeteltebb országában VIDEÓ - Ági története

Ági az egyetem befejezése után légiutaskísérőként dolgozott, így lehetősége volt a fél világot beutazni. 6 éve párjával mégis a Föld legelszigeteltebb államában élnek, Ausztráliától is 2000km-rel távolabb. Meglepő módon egész nagy, 1200 fős magyar populáció él a szigeten. Hogy milyen Új-Zélandon élni, kiderül az adásból.

Aki kifogott egy cápát - Marcell története

Marcell 14 éve döntötte el, hogy Ausztráliába költözik, amikor barátnője mesélt neki a kontinensről, ahol rokonai éltek. Mindig is melegebb éghajlatra vágyott, így nem sokat gondolkodott, hamarosan Sydney-ben folytatta életét. Hogy hogyan sikerült az országváltás, hogy érzi ott magát és hogy milyenek az ausztrálok, megtudjátok ebből a részből. Hallgassátok szeretettel Marcell történetét!

Retrobringa | Minden jog fenntartva 2022
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!