KALANDVÁGYBÓL...

AUSZTRÁLIA, ÚJ-ZÉLAND


Ausztrália: túl minden határon - Gergely története

Gergely egy munkahelyi csalódás miatt úgy érezte, hogy minél távolabb szeretne kerülni Magyarországtól. Választása Ausztráliára esett, hiszen kellően messze van. Nagy tervekkel vágott neki az útnak. Hogy aztán miért lett rövidebb a tervezettnél, kiderül az adásból.

Drágám, egy Lipton? - Inkább Picton! - Tomi és Angi története

Noha Angéla tudta, hogy első külföldi költözésnél érdemes kontinensen belül maradni, hogy kevésbé üssön a kultursokk, mégis vállalta a kalandot, amikor Tamás pedzegetni kezdte, hogy Új-Zélandra kellene költözni. Azt remélik, hogy ott könnyebben fogják tudni elkezdeni vállalkozásukat, ami itthon reménytelennek tűnt. Ha érdekel, hogy miért költöztek 18 000 km-rel odébb, tarts velem!

A Föld legelszigeteltebb országában VIDEÓ - Ági története

Ági az egyetem befejezése után légiutaskísérőként dolgozott, így lehetősége volt a fél világot beutazni. 6 éve párjával mégis a Föld legelszigeteltebb államában élnek, Ausztráliától is 2000km-rel távolabb. Meglepő módon egész nagy, 1200 fős magyar populáció él a szigeten. Hogy milyen Új-Zélandon élni, kiderül az adásból.

Aki kifogott egy cápát - Marcell története

Marcell 14 éve döntötte el, hogy Ausztráliába költözik, amikor barátnője mesélt neki a kontinensről, ahol rokonai éltek. Mindig is melegebb éghajlatra vágyott, így nem sokat gondolkodott, hamarosan Sydney-ben folytatta életét. Hogy hogyan sikerült az országváltás, hogy érzi ott magát és hogy milyenek az ausztrálok, megtudjátok ebből a részből. Hallgassátok szeretettel Marcell történetét!

Minden jog fenntartva 2022-2023
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!