KALANDVÁGYBÓL...

KÖZÉP-AMERIKA


A világjáró család 2. rész - Timi és Zoli története

A 2. részben Nicaraguáról beszélgetünk, arról, hogy miért döntöttek úgy, hogy az utazások helyett, most egy évre letelepednek egy helyen. Miért éppen Nicaraguára esett a választásuk. Milyen az óvoda? Hogy megy a spanyol nyelv Poldinak? Ezek és még sokminden más. 

A világjáró család 1. rész - Timi és Zoli története

A kétrészes sorozat első adásában arról beszélgetünk, hogy milyen kisgyerekkel utazni. Az anyák legnagyobb félelme, hogy mi történik a gyerkőccel egy ilyen úton, hogy bírja majd a hosszú repülőutat. Vajon mennyire tud alkalmazkodni egy pici gyermek az idegen körülményekhez, kell-e empatikusnak lenni olyannal, aki nem bírja a gyereksírást, miért érdemesebb babakocsi nélkül utazni? Ezekre, és még sok más kérdésre keressük a választ. 

Kuba szerelem - Anna története

Furcsállom, mikor valaki azt mondja, hogy szerelmes egy országba, viszont Annát hallgatva tényleg olyan, mintha frissen megismert szerelméről lelkendezne még úgy, is hogy tisztában van annak minden hibájával. Olasz tanárként a spanyol nyelvet hamar elsajátította. Kubai férjével sok időt töltenek Magyarországon is, mert a család mindkét oldalon fontos. Ha tetszett az adás, nyomj egy lájkot!

A Costa Rica-i szivargyáros - János története

Szereted a szivart? Szeretnéd megismerni Costa Ricát? Esetleg egy szivargyárat Costa Ricán? Nos, Jánosnak minden megadatott. Sok másról is szó lesz ebben a részben, pl., hogy akkor volt a legboldogabb, mikor kiköltözése után a dzsungelben élt, patakban mosta a ruháit, vízesésben fürdött. Hallgassátok szeretettel János történetét!

Minden jog fenntartva 2022-2023
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!