KALANDVÁGYBÓL...

AFRIKA


Önkéntesként Afrikában - Afrikata története

Katalin évek óta jár Afrikába önkéntesként, több országban segített már. Kongóban él fogadott fia, aki az ő segítségével szerzett diplomát és nyitott kisboltot, amit Katalinról nevezett el. Ez arra volt elég a kezdetekben, hogy napi 3 dollár bevételt adjon, amiből testvérei és szülei enni tudtak.


Ahol az élet van - Viki története

Viki 19 évesen járt először a szigeten, barátjával egy luxus szállodában animátorkodtak. Egy balul elsült e-mail küldés miatt aztán 20 perc alatt össze kellett csomagolniuk és elhagyniuk a hotelt. Pénz nélkül... Itthon elindult a művészi karrierje: táncos előadóművésze, később koreográfusa lett az Operett Színháznak. A szíve azonban mindig visszahúzta Zanzibárra.

Öt év Marokkóban - Edina története

Edináék autóval érkeztek Marokkóba és már az első benyomás nagyon izgalmas volt, ugyanis bekeveredtek az egyik rabati piac kellős közepébe. A szagok, hangzavar, a leölt állatok látványa elsőre ijesztőnek tűnt neki, később viszont már kereste az igazi, autentikus arcát az országnak, mert minél jobban meg akarta ismerni a helyi kultúrát, szokásokat, embereke. 

A szerelem: Dél-Afrika - Csilla története

Ez az adás egyenesen Dél-Afrikába röpít minket. Csilla mesél nekünk arról, hogy miért pont oda költözött, miért szereti megingathatatlanul az országot, annak ellenére, hogy nem könnyű ott az élet, nagy a szegénység, dupla ajtó van a házakon a nagyobb biztonság miatt. Mégis a pozitív irányba billen a mérleg serpenyője, hiszen csodálatos az időjárás, a természet, az emberek a nehézségek ellenére is mosolyognak, segítőkészek és kedvesek.

Van egy farmom Zambiában - István története

Ebben az adásban megelevenedik Karen Blixen regénye, a Volt egy farmom Afrikában. A különbség annyi, hogy itt nem lesz szerelmi szál, és a történet napjainkban játszódik. Hogy hogyan lesz valaki farmer Zambiában, mit termesztenek egy Szentendrei-sziget nagyságú területen, milyen együtt dolgozni a helyiekkel, kiderül az adásból.

Minden jog fenntartva 2022-2023
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!