KALANDVÁGYBÓL...

IZLAND


Izland 4/1 - Sándor története

Egy 4 részes mini sorozatban Izlandon élt, vagy éppen most ott élő emberek fogják elmesélni, hogy miért éppen ezt az országot választották országváltásuk helyszínéül, hogyan találtak munkát, milyennek látják a szigetet, az ott élő embereket. A sorozat első epizódjának szereplője Sándor, aki feleségével ment Izlandra, hogy anyagilag kicsit megerősödjenek. Sándor az első munkával kapcsolatos sokk után hazamenekült, de mivel felesége ott maradt és az ország egyébként tetszett neki, 3 hónap után visszaköltözött. Hogy hogy alakult izlandi életük a visszatérés után, kiderül ebből az adásból. 


Izland 4/2 - Korinna története

Korinnáék régóta tervezték, hogy másik országba költöznek. Olyan helyet kerestek, ahol jó a közbiztonság, az oktatás, az egészségügy. Amikor augusztusban megérkezett Izlandra, tudta, hogy megtalálta, amit keresett. Mint mondja, szerelem volt első látásra. Hogy mi az ami ennyire lenyűgözte Korinnát, hogyan talált munkát és miképpen fogadták be őket, kiderül a történetéből.

Izland 4/3 - Tamás története

Tamás fél évvel ezelőtt mindössze két nap alatt döntötte el és szervezte meg, hogy kiköltözik Izlandra. Vasárnap megbeszélte az ott élő magyar ismerősével, aki munkaerőt keresett az általa menedzselt hotelbe, és kedden már a gépen ült és repült Izland felé. Hallgassátok szeretettel Tamás történetét.

Izland 4/4 - Márk története

Márk 5 éve él Izlandon. Előtte kalandozott Svédországban, mert, mint mondja, nem szereti a meleget. Mivel párja izlandi, sok érdekességet tud mesélni a helyi szokásokról, családi életről, arról, hogy hogyan illeszkedett be menyasszonya családjába. Egy 20 hónapos kislány büszke apukája és májusban érkezik a második baba. 

Minden jog fenntartva 2022-2023
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!