KALANDVÁGYBÓL...

Dánia


Dánia 4. rész - Szilvi története

Dánia sorozatunk 4., egyben befejező részében Szilvi szemszögéből ismerkedünk az országgal. Elmondja, hogy miért épp itt kötöttek ki miután elhatározták, hogy megpróbálják külföldön. Arról is mesél, hogy milyen volt munkát találnia, miért került 1,5 évbe, hogy a magyarországihoz hasonló munkakörben tudjon elhelyezkedni. Tarts velem!

Dánia 3. rész - Ákos története

A sorozat 3. részében Ákos elmeséli, hogy miért döntött úgy, hogy 3 egyetemista fia után Dániába költözik. Itthon kandallóépítéssel foglalkozott, elvégzett egy cukrász iskolát is és azt tervezte, hogy ott majd süteménykészítéssel foglalkozik. A vállalkozás nem indult be, jelenleg takarításból él, de azt mondja, hogy nem gondol váltásra, mert nagyon jól érzi magát. Ha anyagilag nem is, de minden más szempontból jobban érzi magát Dániában.

Dánia 2. rész - Fanni és Imi története

A Dánia-sorozat 2. részéből kiderül, hogy miért olyan nagy a kereslet a magyar orvosok után. Fanni és Imi néhány hónap híján 4. éve költöztek ki akkor 8 hónapos kislányukkal, így bőven van tapasztalatuk az ottani bölcsődei, óvodai rendszerrel kapcsolatban. Kiderül, hogy mitől érzik olyan biztonságosnak az országot, mesélnek dobozolásról, és hosszú novemberről. 

Dánia 1. rész - László története

László 10 évvel ezelőtt érkezett meg Dániába barátnőjével (ma már felesége), és azért oda, mert mindenki más Németországba és Angliába költözött, ő pedig szeret a fősodorral szembe menni. Az első éjszakát egy sátorban töltötték, mert nem volt szállásuk, aztán sokáig egy szobában, majd kollégiumban éltek. Ma már Teslával jár és nagyon elégedett azzal, amit felépítettek Dániában.

Minden jog fenntartva 2022-2023
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!