KALANDVÁGYBÓL...

GÖRÖGORSZÁG


Görögország 3/1 - Irén és Gábor története

Ezzel az adással elindul Görögországról szóló háromrészes mini sorozatunk. Irén és Gábor a szerzője a Bazi nagy motorozás Görögországban c. blognak. 50 éve motoroznak, 2 éve élnek Krétán. A téli hidegtől eltekintve imádják az országot. Kedvesek a helyiek, úgy érzik, lassan befogadják őket. Hogy hogy történt az országváltásuk, kiderül ebből a részből. 

Görögország 3/2 - Timi története

Timi 16 évesen, anyukája elvesztése után vigaszként kapott egy görögországi nyaralást. Ahogy megérkezett, teljesen lenyűgözte őt a látvány. Olyannyira, hogy ezután csak oda jár nyaralni, 5 éven keresztül minden nyáron, volt hogy egy évben kétszer is visszament. Otthon barátnőivel görög zenét hallgatott, teljesen beszippantotta őt az ország. Aztán egyik nyaralás után nem jött haza... 

Görögország 3/3 - Dóri és Csaba története

Dóri és Csaba 13 éve élnek Görögországban, Thsassoson. A kiköltözés Csaba ötlete volt. Ő is, mint a a 2. rész szereplője, Timi, 16 évesen jutott el először Thassosra és már ahogy közeledett a szigethez elkapta őt az a bizonyos "megérkezés" érzés. Utána rendszeresen visszajárt oda nyaralni, később pedig már családjával, feleségével Dórival és kislányukkal. Hallgassátok az ő történetüket!

Minden jog fenntartva 2022-2023
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!