KALANDVÁGYBÓL...

BALI


Benji, a magyar Leonardo DiCaprio - Benjámin

Üdvözlünk mindenkit a "Kalandvágyból külföldre" legújabb epizódjában, ahol ma Balázs Benjaminnal, a magyar Leonardo DiCaprio-ként is ismert világjáróval és technológiai zsenivel ismerkedünk meg. Benji már 15 éves korában elkezdett programozni, és mára olyan sikeres karriert épített fel, amely sokak számára csak álom marad. Már 19 évesen úgy döntött, hogy kipróbálja magát külföldön, és e döntése során olyan helyekre kalandozott, mint Ausztrália, Dubaj és Bali. Ebben az epizódban Benji elmeséli, hogyan formálta meg ezek a kulturálisan gazdag tapasztalatok az életét, és hogyan talált otthonra a világ különböző pontjain. Benjamin története inspirációul szolgálhat mindenkinek, aki nyitott a világra és arra vágyik, hogy kihozza magából a legtöbbet szakmailag és személyesen is.

Hoztok nekem túrórudit? - Gabi története

Gabi és férje gyerekkorukban megtapasztalták, hogy milyen elszakadni a szülőhazától és pár évet idegen kultúrában eltölteni. Ezért is tudták biztosan, hogy saját gyereküknek is meg szeretnék ezt adni. Most két kisfiukkal Balin élnek. Gabi írt egy könyvet is a témáról, Hoztok nekem túrórudit? címmel. Az adásban erről is beszélgetünk.

Angliából Balira - Viktor és Vera története

Vera 2008-ban, kalandvágytól hajtva kezdett el gondolkozni azon, hogy hová költözhetnének Viktorral, a férjével és két kislányukkal. Ausztrália volt az első a szóba jöhető országok listáján, de előtte a magabiztosabb angol tudás miatt egy évet Angliában terveztek eltölteni. Az 1 évből végül 10 lett, majd egy nyaralás után érezte úgy Vera, hogy nincs is kedve visszamenni az esős szigetországba. Így kezdődött bali életük, ami immáron 3 éve tart és úgy tűnik, egyelőre biztosan nem mennek tovább onnan.

Minden jog fenntartva 2022-2023
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!