KALANDVÁGYBÓL ...


PODCAST ADÁSOK


Csillag titkok világa - Veres Mónika története

Veres Mónikát régóta ismerem és ámulattal néztem, ahogy elindult, majd kiteljesedett új, ahogy ő mondja, szerelem hivatásában. Családja és barátai bolondnak tartották, amiért jogász karrierjét a csillagok titkainak megfejtésére cserélte, de most már nagyon büszkék rá. 


Szavak nélkül mondd el! - Horváth Ildikó 

Ildikó egész életében könyvkiadással foglalkozott, ám mikor néhány évvel ezelőtt magánéletében sok változás állt be, karrierjében is nagyot váltott. Ma rajzelemzéssel segít a hozzá fordulóknak problémáik megoldásában.

A lemez két oldala - Tollár Mónika 

Kevés ember tud egyszerre két karriert is felépíteni, Mónikának mégis sikerült. Ugyan gyerekkora óta színház rendező akart lenni, a Színművészeti Egyetem elvégzése után viszont hamar jött a burnout szindróma. Hogy miként kanyarodott figyelme és szakmai útja a marketing felé, kiderül a beszélgetésből.

A váltás bármikor megtörténhet - Kudari Nóra 

Rengeteg tanulás, politikai fordulatok, cégvezetői döntések és sok személyes tragédia irányította Nóra a szakmai útját. Két karrier tanácsadó is lebeszélte arról, hogy 40 évesen az informatika felé forduljon, ám ő nem hallgatott rájuk és ma már az IVSZ projektvezetője.


A színek mestere - Czok Ildi

Ildi a közgazdász diploma után egy kortárs galériában helyezkedett el, majd a reklámszakma, ahol a megjelenésért, arculatért felelt. Egy kolleganő provokatív mondata volt az, ami megadta a lökést ahhoz, hogy saját útján elinduljon és tervezzen, készítsen csodálatos ékszereket, tanácsaival támogassa a nők minél színesebb megjelenését.

Enjoy Your Style! - Lendvainé Kottlár Edit

Úri szabó nagyszülőkkel már kisgyerekkorban meghatározó lehet a divat, a szép ruhák iránti igény, érzék. Ez történt Edittel is, aki 20 éves hr-es kitérő után visszakanyarodott a gyökerekhez, és bár ő nem készíti a ruhákat, hanem segít a hozzáfordulóknak megtalálni a stílusban legjobban hozzájuk illőt. A foglalkozásai felérnek egy lelki feltöltődéssel is.

Aki a bálnákkal van - Sándor Judit

Marketing tanácsadó volt, sportpszichológus lesz. Judit tudatossága teljesen lenyűgözött. Felmérte, hogy 10 év alatt tudja megvalósítani az új karrierjét, mégis belevágott a tanulásba család, kisgyerek mellett. És nem csak tanul, hanem mindezek mellett elindított egy sikeres hobbi vállalkozást is, hiszen bálnaleseket szervez Olaszországban.


Minden út Rómába vezet - Tóth Boglárka

Felszentelt református lelkész, büntetőjoggal foglalkozó ügyvéd, majd 5 évvel ezelőtt karácsonykor úgy ébredt, hogy ő idegenvezető lesz Rómában. Hallgassátok szeretettel Boglárka karrerváltásának történetét!

Legózás komolyan - Hlavay Richárd

Komoly újságírói karrier után ma Richárd a Lego Serious Play módszert alkalmazva segít cégeknek és magánszemélyeknek kibogozni az összekuszálódott szálakat, irányba állítani a dolgokat. 

Gyengéd kezű burkolás - Koronkai-H. Gabriella

Gabriella a terhessége alatt egyre többet segített burkoló férjének, eleinte csak az adminisztrációban, később pedig már a helyszínre is együtt vonultak ki.  Követi a trendeket, tudása naprakész.

Minden jog fenntartva 2022-2023
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!